Met volle kracht vooruit! Boost je veerkracht en ondernemerschap!

 In Leiderschap, nieuws, ondernemerschap, vitaliteit

De coronacrisis heeft een persoonlijke en zakelijke impact, op ondernemers, op hun medewerkers en op hun ondernemingen. Het is een onzekere tijd, hoe ziet de wereld er na de crisis uit, wat betekent dit voor jou en hoe nu verder?

Deze tijd vergt veel niet alleen veel veerkracht van jou als ondernemer, maar ook van je medewerkers en je onderneming. Hoe speel je als ondernemer in op de crisis en hoe boor je nieuwe kansen aan?

Wil je hiermee aan de slag, samen met andere ondernemers en experts, doe dan mee!

We gaan in drie online sessies van anderhalf uur in op:

  1. jouw veerkracht en ondernemerschap
  2. de veerkracht van je team en medewerkers en hoe jij deze kan stimuleren
  3. hoe je jouw onderneming veerkrachtig en innovatief maakt

Tijdens de online sessies werken we AAN jouw bedrijf door inbreng van kennis op het gebied van veerkracht, innovatie en ondernemerschap maar vooral ook door inspiratie en adviezen van experts en  andere ondernemers. Waar wil jij heen als ondernemer? Hoe maak je jouw bedrijf veerkrachtig in deze tijd? Hoe kijken anderen daar tegenaan?

In deze drie online praktische bijeenkomsten verdiep je jouw vaardigheden en veerkracht als ondernemer en ga je samen met business versnellers Wendy Woelders (Hands on Innovation) en Daniëlla Corijn (Verbindend Ondernemen) en andere ondernemers een boost geven aan je bedrijf zodat je weer met volle kracht vooruit kunt.

De data van de sessies worden in overleg met de deelnemers gepland.

Aanmelden via:

https://wendywoelders.wixsite.com/boostjeveerkracht

Recente berichten