Stimuleren van vitaliteit

Een organisatie is zo gezond en vitaal als haar medewerkers. Welke activiteiten onderneem jij om jouw medewerkers fit en vitaal te houden? Zodat ze langer en met plezier kunnen doorwerken en tijdens hun loopbaan optimaal functioneren? Wij werken graag met u samen aan oplossingen voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Vitalogisch

Verbindend ondernemen werkt samen met de professionals van Vitalogisch om individuen, teams & organisaties te helpen met maatwerk oplossingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Het vita-team van Vitalogisch.nl ondersteunt zowel managers als medewerkers om de juiste vitalogische keuzes te maken, de veerkracht te vergroten en vol levensenergie en bevlogenheid te kunnen blijven werken. Zowel in trainingen als in individuele coaching wordt er gewerkt aan een gezondere leefstijl.

Wij adviseren organisaties over het inrichten van hun vitaliteitsbeleid en vergroten daarmee de duurzame inzetbaarheid van medewerkers op strategisch, tactisch en operationeel gebied.

In samenwerking met Vitalogisch biedt Verbindend Ondernemen de volgende producten en diensten aan:

  • Metingen en advies
  • Training en coaching
  • Programma’s en vitaliteitsreizen
  • Opleidingen en projectmanagement

Voor meer informatie zie www.vitalogisch.nl

Wil je meer weten neem gerust contact met me op.

Persoonlijk advies? Maak een afspraak!

Zij gingen je voor: