Persoonlijke coaching

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Heb je het gevoel dat je vastloopt in je werk en loopbaan? Ben je nog wel de regisseur van je eigen leven? Of bepalen anderen jouw richting? Of krijg je vaker dezelfde feedback in het contact met anderen, en is dit iets waar je mee aan de slag wil?  Dan is persoonlijke coaching wat voor jou.

Wil jij een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven gun jezelf dan persoonlijke coaching en ga voor groei en bloei.

Verbinden om weer te schitteren

In de hectiek van onze huidige maatschappij raken veel mensen de echte verbinding met zichzelf kwijt. Ze weten niet meer wat hun doel is en halen niet genoeg energie uit de dingen die ze doen. Verbindend Ondernemen gaat met jou op zoek naar je dromen en passies. Naar je kernwaarden en kwaliteiten, van waaruit je je dromen gaat waarmaken. Je zult zien dat je weer kunt schitteren!

Tijdens de sessies gaan we in op jouw passie, ambitie, kwaliteiten en talenten maar ook je valkuilen en belemmeringen. Ook geef ik je terug wat ik ervaar, denk en voel in het hier en nu. Hierdoor krijg je meer zicht op je eigen vaak onbewuste patronen.

Een persoonlijk coachingstraject bestaat uit een aantal stappen. We beginnen met een intake om te kijken of ik je verder kan helpen en of er wederzijds vertrouwen is. Dit is immers noodzakelijk om het coachingstraject te starten. Tijdens deze intake bespreken we je vraag en wat je wilt bereiken. Vervolgens ontvang je een investeringsvoorstel van mij. Na afstemming volgen de coachsessies. Deze duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Aan het einde volgt een evaluatie en borging van het traject.

Heb je interesse in het volgen van een coachtraject?

Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake.

Persoonlijk advies? Maak een afspraak!

Zij gingen je voor: