Omdat Verbindend Ondernemen gelooft in maatwerk voor zowel groot, als midden- en klein bedrijf werken we graag samen met business partners. Deze samenwerkingspartners zijn stuk voor stuk organisaties met mensen die ergens voor gaan, namelijk voor dátgene waar zij goed in zijn en waar ze passie voor hebben. Wij versterken elkaar en vullen elkaar aan, maken gebruik van elkaar’s expertise en houden elkaar scherp.

Vitalogisch helpt individuen, teams & organisaties met maatwerk oplossingen voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Onze missie? ‘Werkend Nederland Vitaal & Verbonden!’ Onze expertise? Het creëren van bewustwording, urgentiebesef, een gemeenschappelijke taal rondom vitaliteit en eigen regie!

www.vitalogisch.nl

Vitacademie verzorgt blended opleidingen (combinatie van online als offline), lespakketten voor het onderwijs en de modulaire geaccrediteerde Post-HBO opleiding tot Vitaloog.

Vitacademie is dè opleider voor o.a. HR-professionals, trainers & coaches, casemanagers verzuim, gezondheidsprofessionals zoals diëtisten en gewichtsconsulenten, die geloven in een integrale aanpak van vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van mensen bij organisaties.

www.vitacademie.nl

HorseDream® International heeft meer dan 20 jaar ervaring in leiderschaps- en teamontwikkeling en gaat te werk volgens een unieke methode waarbij paarden, individuen en teams directe – ongefilterde en oordeelvrije – feedback geven op hun houding en gedrag. Dit zorgt ervoor dat mensen bewust worden van wat zij teweegbrengen bij anderen en leren vanuit hun authentieke zijn te handelen en op de gewenste beweging aan te sturen – zowel binnen het bedrijf, team als privé.

www.horsedream-nederland.nl

De Business Versneller is een doelgericht ondernemersprogramma met concrete bouwstenen om bedrijven naar een volgende fase te tillen. In zes praktische bijeenkomsten wordt er gewerkt aan de vaardigheden als ondernemer én versnelling aan gebracht in het eigen bedrijf. Je leert omgaan met de dynamiek in de huidige markt en de eisen die dit aan je strategie, marktbenadering en organisatie stelt. Met slimme tools, zoals het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model, krijg je snel het overzicht om een grote sprong voorwaarts te maken.

www.business-versnellers.nl

Beter Koersen begeleidt organisaties en teams bij organisatieontwikkeling. Niet alleen op prestaties en omzet, maar juist ook op werkgeluk, positiviteit en vitaliteit in organisaties.

Onderzoek wijst namelijk keer op keer uit: positieve organisaties creëren meer welzijn voor de medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders. Al met al blijkt het dus de sleutel tot succesvol en duurzaam ondernemen!
Positieve organisaties tonen minder verzuim, betere samenwerking en meer creativiteit.

www.beterkoersen.nl

Persoonlijk advies? Maak een afspraak!