Organisatie-ontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Bij organisatieontwikkeling richten wij ons zowel op de zichtbare processen als op de onzichtbare processen (de wisselwerking tussen boven en onderstroom). Wij sluiten aan bij wat er werkelijk speelt, en werken vraaggestuurd met als doel blijvende gedragsverandering. Een nauwe samenwerking met uw organisatie is hierbij van belang.
Meer weten?

Stimuleren van Vitaliteit

Met veel passie en plezier helpen wij mensen om vitalogische keuzes te maken. We richten ons op organisatieontwikkeling door het formuleren en uitvoeren van vitaliteitsbeleid. Met als doel het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit doen we samen met Vitalogisch.
Meer weten?

Teamontwikkeling

In welke fase het team ook zit, we werken graag samen met een team om de prestaties en samenwerking in het team te verbeteren. Hierbij stimuleren wij het eigenaarschap en het leervermogen van het team optimaal.
Meer weten?

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling begint bij jezelf. Jezelf als leider beter leren kennen, want hoe kun je anderen leiden als je je eigen talenten, overtuigingen, blokkades nog niet voldoende in beeld hebt? Pas als je jezelf goed kent dan kan je de ander optimaal beïnvloeden, inspireren en motiveren. Wij begeleiden je graag bij deze leiderschapsreis.
Meer weten?

Persoonlijke coaching

Via persoonlijke coaching helpen wij je om vanuit innerlijke kracht je doelen te realiseren en jezelf verder te ontwikkelen. Wij helpen je om oude gedragspatronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken. Daarnaast begeleiden wij je in het ontwikkelen van helpende overtuigingen ten einde je doelstellingen te realiseren.
Meer weten?

Maatwerk

Ieder vraagstuk en iedere organisatie, team of individu is uniek. Daarom zijn onze trajecten altijd maatwerk. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.
Contact opnemen?

Persoonlijk advies? Maak een afspraak!