Even kennismaken

“Mijn missie is zoveel mogelijk mensen en organisaties te laten schitteren! Ik breng mensen graag in beweging zodat de gewenste resultaten bereikt worden. Dit doe ik onder andere door de harde en zachte kant van een organisatie beter met elkaar in verbinding te brengen. Mensen zijn de kern van een organisatie en dus de sleutel naar succes. Door mensen in hun kracht te zetten, de verbinding met zichzelf en de ander aan te laten gaan en de ambities te stroomlijnen, komt er veel energie vrij. Er ontstaat weer flow bij de mensen en in de organisatie.

Mijn motto is “Als je het kunt dromen, kun je het doen” (Walt Disney) en mijn kernwaarden zijn vrijheid, samen, betrokken, respectvol, gelijkwaardig, open, verrassend. Ik ben nieuwsgierig naar jouw vraagstuk en kijk graag samen of met jou of ik de juiste persoon ben voor jouw vraagstuk. 

Spreek ik je binnenkort?
Met warme groet,
Daniella Corijn

Wat kan ik voor jou betekenen?
Neem gerust contact op met Daniella Corijn voor een vrijblijvende afspraak.

Daniella Corijn

Ervaring

Met een ruime ervaring in diverse functies in het bedrijfsleven en bij de overheid zet ik me graag als organisatieontwikkelaar, trainer of coach in voor blijvende gedragsverandering en energie binnen uw organisatie. Als bedrijfskundige met ervaring in diverse rollen bij o.a. PricewaterhouseCoopers, Campina, Syntens, en Feedback Consultancy én opdrachtgevers in verschillende branches staat Verbindend Ondernemen nooit stil.  Daarnaast werk ik samen in een netwerk met allerlei professionals met diverse specialismes.  Graag kom ik bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking en om te kijken of ik of een van mijn samenwerkingspartners bij je vraag past.

Referentie

Daniella Corijn krijgt mensen en organisaties in beweging door haar persoonlijke manier van werken; gedreven op inhoud met veel aandacht voor het proces. Waarbij ze in staat is uit een breed arsenaal aan methodieken de best passende aanpak te hanteren. Met respect voor mensen, met oog op het resultaat.

– Roel Schutten, Agrifood Capital

Bekijk hier meer referenties

Persoonlijk advies? Maak een afspraak!

Zij gingen je voor: