Teams met impact

Loopt het soms wat stroef in je team? Heb je soms het gevoel dat er een onderstroom is? Wil je meer bereiken met jouw team? Dan is teamontwikkeling en teamcoaching wat voor jullie.

Teamontwikkeling en teamcoaching is succesvol samenwerken en tot zelfontwikkeling komen van het team om bepaalde prestaties te kunnen leveren!

Gedoe op tafel voor betere prestaties

Sommige teams zetten topprestaties neer en bezitten het potentieel om het flexibele en creatieve vermogen van een organisatie te verhogen, terwijl andere teams nauwelijks samenwerken en soms zelfs ruziënd uiteenvallen. Om als team te groeien, is het belangrijk dat je elkaars sterkten, zwakten en vooral ook passies kent! Alleen als je open bent, gedoe bespreekbaar maakt, en gezamenlijke doelen nastreeft, kun je optimaal en met plezier samenwerken. Samen de mooiste resultaten behalen.

Wij bieden diverse team interventies aan om onderling vertrouwen op te bouwen, elkaar beter te leren kennen, beter samen te werken, en de prestaties te verhogen.

Het traject wordt op maat gemaakt maar het proces is grofweg onder te verdelen in de volgende stappen:

  • Commitment van de opdrachtgeven en individuele teamleden
  • Vaststellen van de meetlat
  • Ontwikkelen van de eerste teambijeenkomsten
  • Uitvoeren van de bijeenkomsten
  • Reflectie, evaluatie en borging

Wij werken met beproefde methoden zoals Lencioni, TTI Success Insights®, DISC Benelux, Jump Movement. Ervaringsleer oefeningen, Deep Democracy, Appreciative Inquiry. Afhankelijk van de gewenste ontwikkeling van het team maken we hier een keuze in.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende intake.

Persoonlijk advies? Maak een afspraak!

Zij gingen je voor: